Utilizarea Twitter Spaces: Ghid pentru începători

În ultimii ani, Twitter a devenit mult mai mult decât o platformă simplă de micro-blogging. Cu introducerea funcției Twitter Spaces, platforma și-a extins funcționalitatea pentru a include și experiențe audio în timp real, similar cu alte aplicații populare precum Clubhouse. Twitter Spaces permite utilizatorilor să creeze și să participe la conversații audio în direct, conectându-i cu alte persoane de pe platformă într-un mod interactiv și captivant. Pentru cei care sunt noi pe Twitter Spaces și doresc să exploreze această funcție, iată un ghid pentru începători:

Ce este Twitter Spaces?

Twitter Spaces este o funcție care permite utilizatorilor să creeze și să participe la conversații audio în direct. Asemănător cu alte platforme de socializare audio, Twitter Spaces oferă oportunitatea de a interacționa cu alte persoane într-un mediu vocal, fără a fi nevoie să scrieți sau să postați mesaje text.

Cum să accesați Twitter Spaces

Pentru a accesa Twitter Spaces, urmați acești pași simpli:

 1. Deschideți aplicația Twitter pe dispozitivul dvs. mobil sau accesați platforma Twitter pe browserul web.
 2. Căutați în alimentarea dvs. de știri sau vizitați profilul unui utilizator care organizează un Twitter Space.
 3. Dacă un utilizator are un Twitter Space activ, veți vedea o bulină purpurie sau roz în dreapta sus a ecranului, care indică că un Space este live.
 4. Apăsați pe bulina purpurie pentru a intra în Twitter Space-ul respectiv.

Participarea la conversații în Twitter Spaces

După ce ați intrat într-un Twitter Space, puteți interacționa în mai multe moduri:

 • Ascultare: Puteți asculta discuția fără a participa activ. Acest lucru este similar cu a asculta un podcast sau un radio în direct.
 • Participare activă: Puteți ridica mâna pentru a cere cuvântul și a vă alătura conversației. Dacă gazda vă acordă permisiunea, veți putea vorbi în direct.
 • Reacții și mesaje: Puteți trimite emoji-uri și mesaje text pentru a reacționa la discuție și pentru a comunica cu ceilalți participanți.

Cum să creați propriul Twitter Space

Dacă doriți să creați propriul Twitter Space, urmați acești pași:

 1. Deschideți aplicația Twitter și apăsați pe butonul „Tweet” din colțul dreapta jos al ecranului.
 2. Selectați opțiunea „Spaces” din meniul care apare.
 3. Apăsați pe butonul „Start your Space” pentru a începe o nouă conversație audio.
 4. Alegeți setările pentru Twitter Space-ul dvs., inclusiv titlul, invitațiile și dacă doriți să permiteți sau nu participarea publicului larg sau doar a utilizatorilor pe care îi urmăriți.
 5. După ce ați configurat setările, apăsați pe butonul „Start” pentru a începe Space-ul.

Concluzie

Twitter Spaces oferă o modalitate captivantă de a interacționa cu alte persoane pe platforma Twitter într-un mediu audio în direct. Prin urmarea acestui ghid pentru începători, puteți explora și participa la diferite conversații, precum și să creați propriile dvs. Twitter Spaces pentru a vă conecta cu comunitatea dvs. online într-un mod nou și interesant.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *