Schimbarea numărului de telefon în WhatsApp

Schimbarea numărului de telefon în WhatsApp poate fi necesară din diverse motive, precum schimbarea furnizorului de servicii mobile sau obținerea unui nou număr. Procesul este destul de simplu și WhatsApp oferă opțiuni pentru a vă asigura că vechile mesaje și conversații sunt păstrate și după actualizarea numărului de telefon. Iată pașii de urmat pentru a schimba numărul de telefon în WhatsApp:

Asigurați-vă că aveți acces la noul număr de telefon:

 • Înainte de a începe, asigurați-vă că aveți acces la noul număr de telefon și că acesta este activ.

Actualizați numărul în setările telefonului:

 • Accesați setările telefonului și actualizați numărul de telefon acolo unde este necesar. Asigurați-vă că noul număr este configurat și funcționează corect.

Actualizați numărul în WhatsApp:

 1. Deschideți WhatsApp: Accesați aplicația WhatsApp pe dispozitivul dvs.
 2. Accesați Setări: Apăsați pe iconița de setări din colțul dreapta sus al ecranului.
 3. Selectați Contul: În meniul Setări, accesați secțiunea „Cont”.
 4. Modificați Numărul: Alegeți opțiunea „Modifică numărul” sau „Schimbă numărul”.
 5. Urmăriți Indicările: WhatsApp vă va ghida prin procesul de actualizare a numărului. Veți fi solicitat să introduceți vechiul și noul număr de telefon.
 6. Verificarea Numărului: WhatsApp va trimite un cod de verificare către noul număr de telefon pentru a confirma schimbarea. Introduceți codul primit pentru a continua.
 7. Transferul Datelor: WhatsApp vă va oferi opțiunea de a transfera istoricul conversațiilor de la vechiul număr la noul număr. Alegeți această opțiune pentru a păstra conversațiile și media.
 8. Finalizați Procesul: Urmați orice alte indicații și finalizați procesul de schimbare a numărului.

Anunțați contactele despre schimbare:

 • După ce ați finalizat procesul, asigurați-vă că anunțați toate contactele dvs. despre schimbarea numărului de telefon pentru a evita pierderea contactului.

Reconfigurați alte aplicații sau servicii:

 • În cazul în care utilizați numărul de telefon pentru alte servicii sau aplicații, asigurați-vă că actualizați și acolo numărul de telefon.

Verificați și ajustați setările de confidențialitate:

 • După schimbarea numărului, verificați și ajustați setările de confidențialitate și de securitate în conformitate cu preferințele dvs. noi.

Urmând acești pași, veți putea schimba cu succes numărul de telefon în WhatsApp fără a pierde accesul la conversațiile și datele dvs. importante.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *