Jocuri gratuite remarcabile pe Steam în 2024

Steam este una dintre cele mai populare platforme de distribuție digitală pentru jocuri video, oferind o varietate impresionantă de titluri atât plătite, cât și gratuite. În acest articol, ne concentrăm pe jocurile gratuite remarcabile disponibile pe Steam în 2024, oferind o selecție a celor mai captivante și apreciate titluri disponibile gratuit pentru utilizatori.

1. „Dota 2”

„Dota 2” este un joc MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) extrem de popular, dezvoltat și publicat de Valve Corporation. În „Dota 2”, jucătorii formează echipe și se luptă într-o arenă virtuală, utilizând eroi unici cu abilități speciale pentru a distruge structurile inamice și a câștiga partida. Jocul este recunoscut pentru complexitatea sa, dar și pentru competițiile esportive de nivel înalt pe care le generează.

2. „Warframe”

„Warframe” este un joc de acțiune și shooter third-person dezvoltat și publicat de Digital Extremes. În „Warframe”, jucătorii preiau rolul unor luptători cibernetici cunoscuți sub numele de Warframes, care își folosesc abilitățile și armele pentru a se lupta împotriva forțelor ostile din întregul sistem solar. Jocul oferă o varietate impresionantă de conținut și actualizări regulate, toate gratuite pentru a fi jucate.

3. „Team Fortress 2”

„Team Fortress 2” este un joc de acțiune și shooter în echipă dezvoltat și publicat de Valve Corporation. Jucătorii se alătură unuia dintre cele două echipe rivale și se luptă într-o varietate de moduri de joc, folosind clase distincte de personaje, fiecare cu abilități și roluri unice. Cu o comunitate activă și actualizări periodice, „Team Fortress 2” rămâne unul dintre cele mai populare jocuri gratuite de pe Steam.

4. „Path of Exile”

„Path of Exile” este un ARPG (Action Role-Playing Game) dezvoltat și publicat de Grinding Gear Games. Inspirat de jocurile din seria „Diablo”, „Path of Exile” oferă o experiență profundă de explorare, luptă și progres, într-un univers dark fantasy. Jucătorii își pot personaliza personajele, să se angajeze în lupte intense și să exploreze o lume vastă plină de secrete și pericole.

5. „CS:GO” – Counter-Strike: Global Offensive

„Counter-Strike: Global Offensive” este un joc de acțiune și shooter la persoana întâi dezvoltat de Valve Corporation. În „CS:GO”, jucătorii se alătură uneia dintre cele două echipe – Teroriști sau Antiteroriști – și se luptă într-o varietate de moduri de joc, cum ar fi distrugerea obiectivelor sau salvarea ostaticilor. Jocul este cunoscut pentru gameplay-ul său competitiv și comunitatea sa activă.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre jocurile gratuite remarcabile disponibile pe Steam în 2024. Platforma oferă o gamă largă de titluri gratuite pentru a satisface diversele preferințe ale jucătorilor, iar aceste jocuri menționate reprezintă doar o mică parte din bogăția de experiențe disponibile. Cu actualizări constante și evenimente speciale, Steam rămâne o destinație de top pentru pasionații de jocuri video din întreaga lume.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *