Editarea fotografiilor și videoclipurilor în WhatsApp

Editarea fotografiilor și videoclipurilor în WhatsApp este o caracteristică utilă care vă permite să personalizați și să îmbunătățiți conținutul media înainte de a-l trimite sau de a-l partaja cu prietenii și familia. Cu această funcție, puteți adăuga texte, emoji-uri, desene, filtre și alte efecte pentru a da un plus de creativitate imaginilor și clipurilor video. Iată câteva pași simpli pentru a edita fotografiile și videoclipurile în WhatsApp:

Editarea fotografiilor:

 1. Deschideți o conversație: Accesați conversația în care doriți să trimiteți fotografia.
 2. Selectați fotografia: Apăsați pe butonul pentru atașarea fișierelor (iconița de clip) și alegeți „Fotografie” din lista de opțiuni.
 3. Editați fotografia: După ce ați selectat fotografia, veți vedea un mic editor în partea de sus a ecranului. Aici puteți adăuga text, emoji-uri, desene și alte efecte.
 4. Adăugarea textului: Apăsați pe butonul „T” pentru a adăuga text. Puteți alege fontul, culoarea și dimensiunea textului și să scrieți mesajul dorit.
 5. Adăugarea emoji-urilor: Apăsați pe butonul emoji pentru a adăuga emoji-uri la fotografie. Puteți selecta dintr-o gamă largă de emoji-uri disponibile.
 6. Desenarea: Utilizați instrumentul de desen pentru a desena sau a schița pe fotografie. Puteți selecta culoarea și grosimea liniei înainte de a desena.
 7. Aplicarea filtrelor: WhatsApp oferă și opțiuni pentru aplicarea filtrelor pentru a îmbunătăți aspectul fotografiei. Puteți alege dintre diferite filtre disponibile.
 8. Finalizarea editării: După ce ați terminat de editat fotografia, apăsați pe butonul de confirmare sau pe „Trimite” pentru a o trimite în conversație.

Editarea videoclipurilor:

 1. Trimiteți videoclipul: La fel ca în cazul fotografiilor, începeți prin a accesa conversația în care doriți să trimiteți videoclipul.
 2. Selectați videoclipul: Apăsați pe butonul pentru atașarea fișierelor și alegeți „Galerie” sau „Fotografie și video” pentru a accesa galeria de media.
 3. Editați videoclipul: După ce ați selectat videoclipul, puteți tăia sau edita videoclipul înainte de a-l trimite.
 4. Tăierea videoclipului: WhatsApp vă permite să tăiați videoclipul pentru a trimite doar o anumită parte din acesta. Glisați barele de selecție pentru a alege porțiunea dorită a videoclipului.
 5. Adăugarea efectelor și textului: Puteți adăuga text, emoji-uri sau desene pe videoclip folosind aceleași instrumente disponibile pentru fotografiile.
 6. Aplicarea filtrelor: WhatsApp oferă și opțiuni pentru aplicarea filtrelor pe videoclipuri pentru a le îmbunătăți aspectul.
 7. Finalizarea editării: După ce ați terminat de editat videoclipul, apăsați pe butonul de confirmare sau pe „Trimite” pentru a-l trimite în conversație.

Concluzie:

Editarea fotografiilor și videoclipurilor în WhatsApp este ușoară și intuitivă, permițându-vă să vă exprimați creativitatea și să îmbunătățiți conținutul media înainte de a-l partaja cu prietenii și familia. Folosiți aceste funcții pentru a adăuga un plus de personalitate și originalitate mesajelor dvs. pe WhatsApp.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *