SERVICE APARATURA PROFESIONALA

AVANTAJE SERVICE AUTORIZAT APARATURA PROFESIONALA

  •     beneficiezi de service autorizat pentru aparatele de epilare cu laser, aparate de criolipoliza, aparate de remodelare, aparate faciale, arice aparat
  •     personal calificat, specialisti in domeniu se vor ocupa de service, intretinere, sau alte solicitari ale d-voastra
  •     va punem la dispozitie suport tehnic pentru aparatura beauty sau orice tip de aparatura pentru saloane estetice, Clinici, Centre medicale, sau alt tip de aparatura medicala.
  •     In plus unul dintre cele mai mari avantaje, iti oferim pachet inchiriere aparate si echipamente Profesionale pe perioada servisarii.

Pentru orice aparateprofesional cumparat de la firma noastra se ofera o garantie de 6-24 luni aceasta fiind in functie de modelul aparatului si firma producatoare. PerfectuM iti ofera si service profesionist, efectuat de catre specialisti cu experienta.

O intreaga echipa de profesionisti se va ocupa de revizia aparaturii tale de salon, in timp ce tu te poti bucura de un aparat nou, oferit in schimb, pentru a putea rula mai departe afacerea si pentru a le putea oferi in continuare servicii clientilor tai.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.