Intrebari despre Epilarea Laser Dioda

Intrebari despre Epilarea Laser Dioda

Laserul cu diodă poate îndepărta definitiv părul?
Când firele de păr vor crește din nou, vor fi mai ușoare, mai fine și mai puține la număr. Deși procedura este adesea prezentată ca o formă de epilare „permanentă”, tratamentul cu laser reduce doar numărul de fire de păr nedorite într-o anumită zonă. Nu scapă complet de firele de păr nedorite. 

Este eficientă epilarea cu laser cu diodă?

Epilarea cu laser cu dioda este un tratament eficient. Mulți pacienți vor descoperi că părul lor este îndepărtat pe termen lung. Epilarea cu laser cu dioda presupune un disconfort minim. 

Foliculii de păr se închid după îndepărtarea părului cu laser?
De obicei, firele de păr care au fost deteriorate cu tratamente cu laser nu cresc din nou, deși este posibilă o regenerare. Părul nu crește mai încet după îndepărtarea părului cu laser. Cu toate acestea, veți avea mai puțini foliculi vizibili cu fiecare fază de creștere consecutivă.

Cum folosești o diodă pentru îndepărtarea părului cu laser?
Părul inutil este bărbierit înainte de aplicarea gelului rece pe zonă. Laserul este apoi aplicat pe piele în mișcare, încălzind selectiv melanina din foliculul de păr, păstrând în același timp restul pielii nevătămată. Acest lucru duce apoi la un folicul de țintire mai precis și mai eficient.

De ce îmi crește părul din nou după laser?
De ce părul continuă să crească după tratament? Acest lucru se datorează în principal ciclului de creștere a părului. Firele de păr în faza anagenă sau activă vor fi afectate de laser. Firele de păr aflate în faza catagenă sau latentă vor fi neafectate în timpul tratamentului și vor crește atunci când trec în faza anlagenă.

Trebuie să mă bărbieresc înainte de laserul cu diodă?
Este important să radeți zona de tratat cu o zi sau seara înainte de programare. Procedând astfel, veți preveni rănirea termică a suprafeței pielii, deoarece nu va exista păr la suprafață pentru a absorbi energia laserului. Acesta va permite laserului să meargă direct la foliculul de păr.

Este laserul cu diodă mai bun decât IPL?
Metodele de tratament prezentate mai sus înseamnă că, de obicei, tehnologia IPL va necesita tratamente mai regulate și pe termen lung pentru reducerea părului, în timp ce laserele cu diodă pot funcționa mai eficient cu mai puțin disconfort (cu răcire integrată) și vor trata mai multe tipuri de piele și păr decât IPL care este cel mai potrivit pentru lumină

Este epilarea cu laser canceroasă?

Îndepărtarea părului cu laser poate provoca cancer? Este un mit că epilarea cu laser poate provoca cancer. De fapt, conform Skin Care Foundation, procedura este uneori folosită pentru a trata anumite forme de leziuni precanceroase. Diferite lasere sunt folosite pentru a trata daunele solare și ridurile.

Cum eliminați foliculii de păr morți de la laser?
Cel mai bine este să utilizați cortizonul pe orice zonă roșie. Firele de păr moarte pot fi exfoliate manual folosind un bumbac moale și o mișcare circulară de lustruire. Dacă firele de păr tot nu cad, cel mai bine este să așteptați până când sunt expulzați în mod natural din corp, altfel veți provoca iritații suplimentare.

Regreți epilarea cu laser?
Dar, ca și în cazul oricărui tratament care se încheie cu rezultate mai mult sau mai puțin permanente, nu toată lumea este mulțumită de decizia luată. În timp ce unii simt libertatea după ce și-au alungat definitiv tot părul de pe corp, alții își exprimă un regret profund, mai ales având în vedere modul în care conversația despre părul corporal s-a schimbat în ultimii ani.

Cât timp după laser va cădea părul?
Părul încep să cadă în 5-14 zile și poate continua să cadă câteva săptămâni. Părul poate fi îndepărtat mai rapid prin frecare, spălare sau smulgere (fără disconfort după 5 zile) dacă se dorește să se accelereze această parte a procesului.