Aparat Cosmetic TotulPerfect Drenaj Limfatic, Aparat De Slabit Presoterapie, Pierdere In Greutate, Anti Celulita, Detox Body Spa GS299

0
(0)
0 492
9,999lei 5,999.40lei
-40%
In stoc
10020255
DESCRIERE
    COSTUM DE SLABIRE DETOX BODY SLIMMING DRENAJ LIMFATIC ANTI AGE CELL PIERDERE IN GREUTATE
    COSTUM DE PRESIUNE AER PRESOTERAPIE CORP SLABIRE PIERDERE IN GREUTATE SALON DRENAJ LIMFATIC
2. PACHETELE NOASTRE ABDOMINALE UTILIZEAZA O TEHNOLOGIE AVANSATA DE SUDARE CU ULTRASUNETE, PENTRU A VA ASIGURA CA FIECARE AIRBAG ESTE STRANS.
3. TUBUL DIGITAL MARE ACTIONEAZA SINCRON ASUPRA FIECARUI MOD DE FUNCTIONARE, OPERATIA ESTE UN CONTROL SIMPLU, CONVENABIL SI CLAR. TEHNOLOGIA DIGITALA, SINCRONIZARE, ORIENTARE, POZITIONARE, AER CONSTANT PENTRU A FACE MODURI USOARE, GRELE, RAPIDE, DE SELECTIE UMANIZATE.
4. 24 DE GRUPURI DE CAMERE APROAPE DE PARTILE CORPULUI, OBTINAND DUBLA EFICIENTA IN ACEST PROCES. UTILIZAREA LOCALA SAU SISTEMICA, PERSOANELE SINGURE SAU CU DUBLA UTILIZARE, POT FI OPERATE SIMULTAN.
5. COSTUMUL DE AER FORMAT DINTR-UN MATERIAL SPECIAL SE POATE FACE MAI REZONABIL SI MAI CONVENABIL SI O CURATARE DURABILA.
ESTE O METODA RELATIV NOUA, CARE SE FACE PRIN DRENAJ LIMFATIC. FOLOSESTE O TEHNOLOGIE AVANSATA, ATAT PENTRU A TRATA VASELE DE SANGE SI INSUFICIENTA SISTEMULUI LIMFATIC, CAT SI PENTRU IMBUNATATIREA URMATOARELOR PROBLEME: PICIOARE UMFLATE, PICIOARE GRELE, ELIMINAREA TOXINELOR, RETINEREA DE APA. ESTE O PROCEDURA ANTISTRES, RELAXANTA, CU REZULTATE IN SLABIRE SI DETOXIFIERE.
CUM SE REALIZEAZA:
    DRENAJ LIMFATIC APARAT DE SLABIT PRESOTERAPIE, PIERDERE IN GREUTATE, ANTI CELULITA
CARACTERISTICI
1. SIGURANTA, DEOARECE FOLOSIM TENSIUNE DE SIGURANTA DE 36 V PENTRU MASINA.
ACEAST APARAT ADOPTA CONTROLUL MICROCOMPUTERULUI, USOR DE OPERAT, NU NUMAI PENTRU SALONUL DE INFRUMUSETARE, PENTRU O DIETA SPECIALA SI DETOXIFIERE, DAR ESTE ADECVAT SI PENTRU AMETELI, DURERI DE CAP, NEURASTENIE, COLESTEROL RIDICAT IN SANGE, TALIE, DURERI DE PICIOARE DIN CAUZA SISTEMULUI NERVOS, A SISTEMULUI SANGUIN, TULBURARI ALE SISTEMULUI DIGESTIV SI SECRETIEI, PRECUM SI O VARIETATE DE CAUZE CONSTIPATIE DATORATA STRESULUI MENTAL SI PSIHOZEI COMPLETE SI MENOPAUZEI CUPRINZATOARE, REALIZAND FUNCTII DE PREVENIRE SI SANATATE, CARE ESTE UN APARAT CU FUNCTIONARE POLIVALENTA EXCELENTA, PENTRU A USURA CORPUL. INAINTE DE A UTILIZA ACEST PRODUS, CITITI MANUALUL DE INSTRUCTIUNI SI UTILIZAREA CORECTA A OPERATIEI.
 COSTUM DE SLABIRE SI DETOXIFIERE, DRENAJ LIMFATIC - CUNOSCUTA SUB DENUMIREA DE CORPUL UMAN "SCAVENGER", IN PRINCIPAL IN CADRUL SISTEMULUI CIRCULATOR AL CORPULUI UMAN. RECICLAREA INTERIOARA, INCLUSIV SISTEMUL CIRCULATOR AL SANGELUI, SISTEMUL CIRCULATOR LIMFATIC, SI LICHIDUL TESUTURILOR, ETC. INFLATIA DE AER DE CATRE AIRBAG LEAGA ABDOMENUL, BRATELE, PICIOARELE LIMFATICE ALE CLIENTILOR LA CIRCULATIA UMFLATA LA O ANUMITA PERIOADA DE TIMP SI COMPRIMATA, PROVOCAND IN CADRUL SISTEMULUI CIRCULATOR ACCELERAREA CICLULUI IN CORPUL UMAN, PENTRU A OBTINE O SLABIRE, DETOXIFIERE, REGLARE ENDOCRINA.
Costul expediere 0lei
Timp de expediere Gata de livrare în 1 zi lucrătoare

Nu au fost găsite recenzii.

Nu s-au găsit comentarii pentru acest produs. Fii primul care comentează!

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.