Aparat Ultrasunete Mini HIFU Lifting Facial, Indepartarea Ridurilor, Intinerirea pielii - Energie cu ultrasunete concentrata la intensitate ridicata Hello Skin 022

0
(0)
0 359
3,390lei 2,101.80lei
-38%
In stoc
10994378119

Hello Skin Aparat Profesional pt utilizare in salon de infrumusetare sau uz acasa

Instructiuni de folosire pentru Lifting Facial Mini Hifu:

HIFU (Ultrasunete cu intensitate ridicata concentrata) detine avantajul de penetrare neinvaziva si concentrata. Prin tehnologia HIFU, poate utiliza metoda neinvaziva (fara interventie chirurgicala sau injectare) pentru a actiona in zona subcutanata desemnata. Tesutul subcutanat va produce incalzirea tranzitorie la vibratii de inalta frecventa, pana la energia de tratament care face ca celulele tesuturilor pielii sa se regenereze.

Teoria tratamentului:

 

HIFU a fost folosit in stiinta medicala de mai bine de 50 de ani, care este sigur si eficient mod, utilizat pentru eliminarea tesuturilor leziunilor organice din organism din punct de vedere medical. La inceput, este folosit pentru sistemul de tratament al tumorilor, apoi sa descoperit eficacitatea sa excelenta in imbunatatirea pielii si eliminarea grasimilor si apoi a fost introdusa in domeniul cosmetic medical.

Utilizarea la domiciliu HIFU concentreaza ultrasunetele pe spoturi energetice unice prin utilizarea ultrasunetelor concentrate de inalta intensitate (HIFU) pentru a genera energie intensa pe sistemul musculo-aponeurotic superficial (AMAS), astfel incat stratul SMAS se micsoreaza pentru a stimula restructurarea si regenerarea moleculelor de colagen in derm. Intre timp, energia se scurge peste piele, deci nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la deteriorarea pielii; poate ridica, de asemenea, pielea, conturul facial compact si ridurile netede rapid.

Teoria HIFU: Utilizati ultrasunete cu energie intensa, focalizand pozitia tratamentului, astfel incat tesutul pielii sa creeze termic si sa faca celule de frecare de mare viteza pentru a stimula colagenul. Efectul de caldura nu va afecta epiderma, deoarece tratamentul rapid si accesul direct la site-ul de tratament in intervalul 0-0,5 secunde, fara atingerea tesutului inconjurator si poate fi trecut direct in sistemul de membrane de tendon superficial (SMAS), astfel incat acesta poate fi realizat cu o piele ferma in timp ce trageti stratul muscular, cu o fata subtire pana la efectul progresiv.
SMAS: SMAS (Sistemul Aponeurotic Muscular Superficial) este un strat de membrana a tesutului conjunctiv acoperit in profunzimea tesutului sub derma, care uneste muschiul superficiale si facial, extinde si consolideaza osul fetei, contacteaza indeaproape epiderma, derma si tesutul subcutanat , iar aceste straturi formeaza conturul fetei, sustin integritatea pielii, a muschilor si a osului.

Avantajele folosirii:

  • Un singur Maner - 3 Adancimi de lucru
  • Portabil / usor de transportat
  • Fara Comsumabile
  • Impulsuri nelimitate

1. Rejuveantion pentru piele: pliuri profunde, frunte, nasolabial lift, riduri pe buze, riduri ale fruntii, intarirea pielii, lifting si strangere a fetei, pentru a elimina barbia dubla, fata ingusta;

2. ridurile oculare: linii oculare, riduri ale ochilor, pungi sub ochi, strangere a pielii saptamanii ochiului;

3. Sistem sistemic anti-imbatranire, spate strangere de reparare tip, piept, talie, solduri, ajustarea de modelare, modelarea, modelarea piciorului elimina maneca fluture, repararea striate usoara de sarcina.

Parametru tehnici:

Dimensiunea pachetului 31 * 21 * 12,5 cm
Cap de operatie O bucata
Rata de functionare 55W
Frecventa HIFU: 4Mhz
Tensiune AC 90V-240V

Costul expediere Cost livrare calculat automat
Timp de expediere Gata de livrare în 1 zi lucrătoare

Nu au fost găsite recenzii.

Nu s-au găsit comentarii pentru acest produs. Fii primul care comentează!

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.